Arbetsgivare - Arbetsglasögon till fast pris

Ta hjälp av experterna. De flesta optiker kan erbjuda arbetsglasögon. Men alla kedjor har inte samma erfarenhet eller kompetens på området. Det är här Jobbfokus kommer in i bilden. Vi har mycket lång erfarenhet av arbetsrelaterade undersökningar och arbetsanpassade glasögon!

 

Arbetsglasögon är en rättighet. Men fastän det varit lag på detta i över 15 år, se Arbetsskyddsstyrelsens föreskrifter för bildskärmsarbete, så har de allra flesta inte grepp om vilka rättigheter och skyldigheter som gäller.

 

Här hjälper vi dig - och ser till att din personal får rätt arbetsglasögon utan att det ska kosta skjortan. Effekten blir tydlig och omedelbar. Behöver dina medarbetare arbetsanpassade glasögon kommer de att känna skillnad redan första dagen. Du får piggare, friskare och nöjdare medarbetare. Allt till ett fast pris!

 

Vi är experter både på denna typ av glasögon och på alla föreskrifter, och hjälper dig att lotsa personalen rätt. Behöver de inte specifika arbetsglasögon hjälper vi dig att ge personalen raka besked. Är behovet inte specifikt arbetsrelaterat kanske det är privatfinansierade glasögon som behövs och då kan vi givetvis hjälpa till med detta också (men då hjälper vi kunden som privatperson, inte i egenskap av medarbetare på ditt företag).

 

Fastprisavtal är en trygghet
Jobbfokus är ett specialutvecklat koncept som bygger på tryggheten i att veta. Du vet att dina anställda får den hjälp de har rätt till. Du vet att du följer alla regler och föreskrifter. Du vet att företaget inte behöver betala en krona mer än nödvändigt (och vet till och med i förväg vad detta kommer att kosta).

 

Säg hej till Jobbfokus och hejdå till osäkerheten.

 

1. Vi kommer till dig och presenterar Jobbfokus, så du känner dig helt trygg med upplägget innan vi går vidare. Om du vill att vi informerar personalen kan vi gärna hjälpa till med detta - t ex vid en lunch- eller frukostträff.

 

2. Grundtanken med detta upplägg är att du som chef/företagsledare inte ska behöva avgöra vem som har rätt till arbetsglasögon och istället kan använda tiden till  kärnverksamheten.
Vi följer gällande regelverk. Anställda som har rätt till arbetsglasögon ordineras sådana och de som inte har det använder privata glasögon.

 

3. Vi har ett stort utbud bågar i sortimentet för arbets-glasögon som gör att din personal både får utseende och funktion tillfredställt.

 

4. Efter genomförd synundersökning ser vi till att personalen var tredje år blir kallad till synundersökning.

 

5. Fastprisavtalet kommer att spara tid, pengar och ge effektivare medarbetare samt förebygga belastningsskador.

 

Visst låter det intressant?
Lämna en intresseanmälan här så hör vi av oss!